WAT WE DOEN

ONTWERP


Ieder project begint met een idee over een eindproduct. Of het nu gaat om een stalen trap, bank, pui, dakconstructie, molenroede etc. Samen met u worden de eisen en specificaties besproken. U krijgt dan direct een duidelijk beeld wat u mag verwachten en voor ons komen productietechnische aspecten duidelijk naar voren. Een win-win situatie dus.


KLEINE TOT MIDDELGROTE (RVS) CONSTRUCTIES


U kunt bij Verdonkschot Service terecht voor het maken van kleine tot middelgrote stalen constructies. Dit geldt overigens ook voor r.v.s. en aluminium.

Het maakt niet uit of deze eenvoudig of complex zijn. Bij ons bent u voor dit soort zaken aan het juiste adres! Eventueel inclusief ontwerpberekening en montage. Wij realiseren constructies voor allerlei soorten projecten en denken met u mee vanaf het ontwerp tot en met de realisatie.

Wij zijn gespecialiseerd in constructies voor uiteenlopende toepassingen en met een hoog afwerkingsniveau, zoals:   • Bordessen en trappen

  • Transportframes / Lopende banden

  • Portalen

  • Containers

  • Hekwerken

  • Aanrijdbeveiliging /beschermingsbeugels

  • Leuningen, (glas-) balustraden

  • Alle andere wensen & ontwerpen    


LASSEN


Voor al uw laswerk kunt u bij ons terecht. Zowel op locatie als in onze werkplaats zijn wij in staat om bijv. reparaties uit te voeren of het samenstellen van lassen van halffabricaten.
Van idee tot product kunnen wij u de totaaloplossing bieden, maatwerk afgestemd op uw wensen! OPLASSEN


Oplassen van slijtvaste producten waarmee vooral de schredder- en vermalingsindustrie te maken heeft. Oplassen is een lastechniek waarbij op metalen objecten nieuwe laslagen worden aangebracht. De laslaag wordt op het metalen basismateriaal aangebracht om verschillende redenen. Zo kan het basismateriaal versleten zijn of beschadigingen hebben. Doormiddel van oplassen kunnen afgesleten delen van het basismateriaal worden opgevuld, verlengd of verstevigd.REPARATIE & ONDERHOUD


Waar gewerkt wordt, gaat wel eens iets kapot. Bij productiebedrijven is het dan belangrijk om zoveel mogelijk stilstand te voorkomen – tegen zo laag mogelijk kosten.
Daarom bekijken we graag samen met u welke voorzorgsmaatregelen u kunt nemen om problemen te voorkomen. Gebeurt er toch iets, dan zorgen we ervoor dat een van onze medewerkers snel bij u ter plaatse is om het probleem te verhelpen.
Indien mogelijk zorgen we direct voor een oplossing. En lukt dit niet, dan repareren wij de kapotte onderdelen of maken wij zelfs volledig nieuwe exemplaren of onderdelen in onze eigen werkplaats.


PARTICULIEREN


Naast de werkzaamheden die we verrichten voor bedrijven en (semi)overheid, kunnen ook particulieren bij ons terecht met al hun wensen en plannen met betrekking tot RVS en aluminium producten.

Bezoek ons via:

Deel onze website via:

Vorige