SERVICE

We staan 100% achter de werkzaamheden die we verrichten en producten die we maken. Hierbij streven we naar een klanttevredenheidspercentage van 100%. En als het een keer misgaat, dan zorgen we ervoor dat alles netjes wordt opgelost. Fouten maken doen we allemaal, maar wij lossen ze wel op.WAAROM VERDONKSCHOT SERVICE?VAKMANSCHAP


Wij staan garant voor vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid. Daarom werken we uitsluitend met professionele en enthousiaste mensen die weten wat van hun wordt verwacht en vakkundig met de producten van de klanten omgaan. We stellen alles in het werk om kwaliteitswerk te leveren. 


PERSOONLIJK CONTACT


Persoonlijk contact zorgt voor korte lijnen en duidelijke afspraken. Graag staan wij dicht bij de wensen van de klant.  


GOED ADVIES


Vindt u een goed advies belangrijk waar het gaat om de materialen en en toepassingen ervan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen komen we tot een oplossing voor het vervaardigen van het juiste product.


BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN


Verdonkschot Service werkt zowel voor bedrijven als ook voor particulieren. Denk hierbij aan jachthavens, industriële bedrijven, baggerbedrijven, bouwbedrijven, landbouwbedrijven etc. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht met bijna al hun wensen en plannen met betrekking tot RVS en aluminium producten.

Bezoek ons via:

Deel onze website via:

Vorige