BRANCHES

BOUW


Bouwbedrijven en aannemers kunnen bij ons terecht voor maatwerk metalen producten, zoals puien, kozijnen en hekwerken - in staal, aluminium of RVS. Ook voor specifieke bouwmaterialen als trappen, lateien of kleine staalconstructies bent u bij ons aan het juiste adres. Inmiddels hebben we veel ervaring opgedaan in het vervaardigen van trappen, hekwerken en balustrades. Denk hierbij aan hoofdtrappen, noodtrappen, spil- en wenteltrappen. Bij ons kunt u terecht voor hekwerk en trappen in werkelijk alle soorten, maten en staalsoorten!


SCHEEPVAART & BAGGERINDUSTRIE


Voor las-, constructie- en reparatiewerkzaamheden in de scheepvaart en baggerindustrie bent u bij ons aan het goede adres. Ook​ ​doen​ ​wij​ ​reparatiewerk​ ​van​ ​bijna​ ​alle​ ​lasbare​ ​metalen​ ​zoals​ ​ijzer(staal),​ ​gietijzer,​ ​RVS​ ​en aluminium.​ ​Denk hierbij ook aan reparatie van containers. Deze voeren we snel en vakkundig uit. 


GEMEENTEN & NUTSBEDRIJVEN


Ook voor gemeenten en nutsbedrijven voeren we de laatste jaren steeds meer opdrachten uit. Denk hierbij aan aanlegsteigers, maar ook aan balustraden en trapleuningen bij parken, oevers en kades. Of hekwerken op of langs bruggen hebben we reeds vervaardigd en geplaatst. Verder plegen we onderhoud aan het grootmateriaal van nutsbedrijven zoals bv. containers.


MKB


Eigenlijk kunnen we elk bedrijf van dienst zijn die op het gebied van staal, gietijzer, rvs of aluminium iets vervaardigd of ontwikkelt wil hebben. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor onderhoud en herstel. Verdonkschot Service is van alle marketen thuis. Informeer geheel vrijblijvend en u zult ervaren dat we iets voor u kunnen betekenen.


PARTICULIEREN


Naast de werkzaamheden die we verrichten voor bedrijven, kunnen ook particulieren bij ons terecht met al hun wensen en plannen met betrekking tot RVS en aluminium producten. Denk hierbij aan stalen constructies bij verbouwingen, balustrades, trapleuningen, plantenbakken, barbecues etc.

Bezoek ons via:

Deel onze website via:

Vorige